Finalisterne fundet til VGE Masters 2019

 

Lørdag d. 21. September afholdte ACES Semifinalerne i VGE Masters, som er Viborg Game Expos CS:GO turnering for lokale klubber, foreninger og skoler i Viborg Kommune.
Viborg Game Expo er en del af Viborg Animationsskole og den årlige Viborg Animationsfestival.

Semifinalisterne var AIF, VFF og Midtbyens gymnasium og kampene blev spillet i VFF esports træningslokaler i Viborg.

 

Midtbyens gymnasium og AIF strøg direkte til semifinalerne gennem upper-bracket ved at vinde deres kampe på gruppespilsdagen. VFF derimod måtte kæmpe sig igennem lower-bracket, da de tabte deres første gruppespilskamp til Midtbyens Gymnasium 16-2.

 

Første kamp til semifinalerne stod mellem Midtbyens Gymnasium og AIF og man må sige at Midtbyens Gymnasium var vågnet på den helt rigtige side. Midtbyens Gymnasium var skarpe lige fra start og ramte præcist hvad de skulle. AIF måtte se sig slået meget hurtigt og Midtbyens Gymnasium løb derfor med upper-bracket finale sejren med et overbevisende resultat på 16-3.

Vi kan derfor præsentere vores første finalist – Midtbyens Gymnasium. 

Midtbyens Gymnasium viste rigtigt godt spil fra start, og vandt upper-bracket finalen mod AIF 16-3.

 

Den næste finalist skulle derefter findes i lower-bracket finalen, som var mellem mellem AIF og VFF. Denne kamp blev meget mere spændende end forventet.

AIF viste ekstremt godt spil fra start og tog runde efter runde. AIF vandt første halveg 11-4 og vandt både pistolrunden og 2. runde i anden halveg. Da AIF var foran 13-4, gad VFF ikke lege mere, og så blev spurten sat ind. 

VFF tog sig selv i nakken og udviste ekstrem vilje og disciplin og langsomt men sikkert begyndte kampen at gå deres vej. AIF kæmpede med næb og klør, men der var desværre ikke meget at gøre mod et super stærkt spillende VFF. Trods virkeligt flot spil fra begge hold, måtte AIF se sig slået 16-14 og VFF tog derfor den anden finaleplads.

På trods af at være bagud 11-4, tog VFF hånd om spillet og fik vendt mappet Mirage til deres fordel. En flot 16-14 sejr, gør dem til vores anden finalist.

 

På trods af rigtigt flot spil fra drengene fra AIF, blev det til en 3. plads til semifinalerne. AIF vil derfor ikke spille til VGE Masters 2019 finalerne Lørdag d. 28/9.

 

Den store finale finder sted Lørdag d. 28/9 kl 18.00 til Viborg Game Expo. Der er gratis entré, så vi håber at som mange som muligt, vil komme og se finalen på storskærm med live kommentatorer!
Har du ikke mulighed for at komme forbi, streamer vi også kampen på ACES stream som du kan finde her.

Vi vil gerne takke alle der har deltaget i VGE Masters, for at komme og vise hvad klubber, foreninger og skoler har at tilbyde inden for CS:GO, for flot spil og professionalisme, i Viborg Kommune. Ydermere vil vi gerne takke VFF esport for lån af faciliteter til semifinalerne. 

Vi håber at se jer alle til en fed finale Lørdag d. 28/9 kl. 18.00 offline såvel som online. 

Kontakt os

E-mail: info@acesesport.com
Tel.: +45 20 62 62 79
CVR: DK39727552