Medarbejdere

Dennis Mechlenburg Sørensen

Stifter og ejer

Jeg er uddannet mediegrafiker og har arbejdet med kommunikation, salg og marketing.

Det interesserer mig at gøre en positiv forskel for børn og unge igennem gaming og esport, samt at informere både folkeligt, kulturelt og kommercielt.

Jeg har spillet Counter-Strike siden betaen udkom i 1999, og har stor erfaring indenfor spillet, som jeg også underviser i.

De senere år har jeg arrangeret og afholdt events, undervisningsforløb samt foredrag for psykiatri, skoler, biblioteker og virksomheder.

I flere år har jeg igennem Ikast-Brande eSport (som jeg har stiftet i 2012), været en aktiv del af forbundet Esport Danmark (ESD), hvor jeg er bestyrelsesmedlem og rådgiver.
Igennem ESD har jeg startet flere foreninger op som rådgiver, været med til at stifte eSportligaen og Esport Alliancen, der består af ESD, Dansk Firmaidrætsforbund, Ungdomsringen og DGI.

Kontakt info:
dms[at]acesesport.com
+45 20 62 62 79

Julie Kokholm

Activity Manager

Jeg 32 år og tidligere professionel CS 1.6 og CS:GO spiller, og har befundet mig i esporten siden 2005. Jeg spiller stadig på ACES Esports kvindelige hold, men har for nyligt valgt at engagere mig en del mere om de ting der ligger bag om spillet.

Jeg er udover at være holdkaptajn hos ACES female, Dennis højre hånd, og er med til at arrangere, planlægge og udføre events. Jeg har lavet flere foredrag for skoler og biblioteker, om esportens udvikling og det at være kvinde i esporten.

Kontakt info:
jk[at]acesesport.com

Josefine Greis Lund Nielsen

Sales manager

Jeg er uddannet pædagog og arbejder til dagligt som dette.

Gennem forskellige projekter arbejder jeg med at formidle og fremme den kvindelige esportscene. Her bestræber jeg mig på, at udvikle mulighederne for turneringer og events, samt hvordan man skaber et godt fællesskab for piger og kvinder der spiller CSGO.

Jeg har tidligere skabt erfaring med at træne unge i CS:GO samt været coach for et kvindehold, hvilket har givet mig en god forståelse for, hvordan man kan anvende CS:GO, som et redskab til at skabe fællesskab og tilhørsforhold.

Mit arbejde i ACES Esport & Entertainment vil bl.a. være at styrke det nuværende arbejde som; foredrag, events samt finde sponsorer og samarbejdspartnere der kan styrke deres kvindelige CS:GO hold.

Kontakt info:
jgn[at]acesesport.com

Kontakt os

E-mail: info@acesesport.com
Tel.: +45 20 62 62 79
CVR: DK39727552