Året der gik i ACES – 2019

ACES Esport & Entertainment 2019 – Året der gik

Endnu et år er gået, og i ACES kan vi kigge tilbage på et begivenhedsrigt år, både med holdet og entertainment.

I år har vi særligt lagt vægt på at fremme den danske CS:GO scene og skabe opmærksomhed omkring piger og kvinders interesse i esport.

Derfor valgte vi, efter Copenhagen Games, at ændre lineuppet til et dansk lineup og udvide ACES Esport familien med Miss Varno, sopheyy, Kath, .#Celine og Greis som manager.

Den 1. juli blev det nye lineup annonceret, og 14 dage efter drog alle 6 afsted mod Polen, hvor de skulle spille eLadies Tournament. På trods af at vi ikke nåede at forberede os til turneringen, fik vi gode og tætte kampe og hjemvendte med højt humør.

Vi har ligeledes været til NPF, hvor vi desværre måtte undvære Juliebabz pga sygdom. Dog fik vi Greis til tastaturet og selvom vi ikke viste storspil, havde vi endnu en gang en fantastisk tur.

Her i slutningen af året, har vi måtte sige farvel til Juliebabz, men der er aldrig noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget og derfor glæder vi os til, at byde en ny spiller velkommen i starten af 2020.

Forhåbentlig kan vi præsentere vores nye spiller til årets første event, nemlig GGW i Aalborg.

ACES Esport & Entertainment – mange projekter

2019 har budt på nye samarbejdsprojekter, og et af dem er Viborgs, Generations Handball, som i år ville prøve kræfter med esport. Her var vi på pletten, men pletten blev desværre oversvømmet og… eventet blev vasket væk. Dette har ikke taget modet fra os, og vi kan derfor i 2020 præsentere Generation Esport som har sine grundsten i Generation Handball, og sammen skal vi skabe FUN, FIGHT, FRIENDSHIP blandt de mange deltagende.

Ligeledes fik vi i sensommeren en stor part i Viborg Game Expo. Vi inviterede lokale skoler, klubber og foreninger til at deltage i første udgave af VGE Masters, og her kunne Midtbyens Gymnasium løbe af med sejren.

Vi er glade for at kunne meddele at 2020 også byder på Viborg Game Expo og VGE Masters, og at vi denne gang rykker til Tinghallen, hvor vi får endnu mere plads at boltre os på, og dette vil vi øge muligheden for at endnu flere hold kan deltage i VGE Masters. Alt dette vil vi annoncere på VGE og ACES´ FB og hjemmeside – så stay tuned 😉

Vi har i 2019 undervist i esport på Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier undervisningsforløbet gav resultater. Herningsholm kunne derfor i foråret afholde deres første LAN event på skolen. Vi har draget stor erfaring af dette og kan derfor afsløre, at de sorte ACES trøjer vil være og se flere steder rundt omkring i det danske land i 2020 med flere skole LAN, endags LAN samt biblioteks LAN.

Udover at undervise på Herningsholm, har vi også undervist esport på Brande højskole, for andet år, hvor dets elever har fået, muligheden for at lære eller udvide deres erfaring med esport og særligt CS:GO.

I skoleåret 20/21 vil vi sammen med Hammerum Efterskole, starte en esportslinje op – Her håber vi at se en masse nye elever, der brænder for esport og vil være med til at lære om alle dets muligheder både foran og bagved skærmen.

Den 29. december viste vi fanen for sidste gang i 2019. Vi sugede julemaven ind og drog til Strøgcentret Ikast, hvor vi, sammen med YouTuberen MaXsa, gjorde alle der kom forbi nytårsklar med alt fra dansekonkurrence i Just Dance, fingerfærdigheder i 1on1 og selfies med MaXsa. Alt sammen blev hjulpet godt på vej med fede præmier og tilbud fra Sport24 og Vores Ikast.

Som i nok kan læse jer til, har vi haft løbeskoene på, og det har givet pote. I september 2019 kunne vi byde velkommen til to nye medarbejdere, Josefine og Tabitta. Vi har måtte sige farvel til Julie, men frygt ej, for den 2. januar 2020 bliver vi atter forstærket med Morten. Morten vil være med til at løfte opgaverne i ACES, og hans fokusområde bliver udvikling af ACES´ brand og varetage grafiske opgaver.

Herfra vil vi gerne sige tak til alle jer der følger, hepper, synger og danser for og med ACES. Tak til vores samarbejdspartnere og sponsorer for jeres engagement og støtte.

Vi glæder os til at se jer alle igen i 2020!

Godt nytår og pas på musehånden derude.

 

Kontakt os

E-mail: info@acesesport.com
Tel.: +45 20 62 62 79
CVR: DK39727552