ACES ESPORT    

esportshold, events og undervisning

Sponsorer:
Samarbejdspartnere:

Om ACES eSport

Hos ACES Esport & Entertainment, fokuserer vi på esport i de flest afskygninger. Det handler både om esport på konkurrence plan, planlægning og afvikling af events, undervisning og foredrag samt guidance for både unge og gamle.

På esports siden har vi et kvindeligt Counter-Strike hold(CS:GO), som vi er meget stolte af. Vores kvindelige CS:GO holds mål er ikke, at være de bedste i verden, men derimod at være en positiv og synlig del af det community vi finder omkring esporten.

Kvindelige CS:GO hold

Selvfølgeligt har pigerne træning flere gange ugentligt, som langt de fleste andre hold, men der bliver hos os ikke kun fokuseret på resultater, men også på hvordan vi bedst muligt kan være med til at løfte vores community.

Dette betyder at vores kvindelige spillere tager til events, streamer og kort og godt, kommer så meget rundt og engagerer sig så meget i E-sport´s community-et som de kan.

  • CS:GO pigerne laver ugentlige Youtube videoer, om alt fra hverdagslivet og madlavning, til videoer fra events og rejser.
  • Hvad pigerne oplever på deres vej, det får vores fans og følgere lov til at være en del af. For mere information om pigerne, se vores spiller side her.

Esport events

Vi ønsker at skabe de bedste rammer for det danske esports-community. Derfor arrangerer vi også events i mange forskellige størrelser og afskygninger.

Hvad enten du er en skole, bibliotek, virksomhed eller noget helt andet, så har ACES Esport & Entertainment en løsning til dig!

Kontakt os

E-mail: info@acesesport.com
Tel.: +45 20 62 62 79
CVR: DK39727552