ACES-GGW

Team ACES Esport opnår top 12 placering!

Vores kvindelige Counter-Strike hold indtager en top 12 placering til et af de største danske LAN events, og er samtidig det eneste kvindelige hold.

ACES Esports kvindelige Counter-Strike hold har i den forgangne weekend deltaget til Coolshop GGW.
Vores forventning var ikke at vinde, men det er vigtigt for os, at vise flaget – At vise at Counter-Strike også er for det kvindelige køn, som kan deltage på lige fod med de mandlige hold. Og det beviste vi med en top 12 placering i B turneringen.

Fredag startede med gruppespillet i A turneringen. Vores første kamp skulle spilles på scenen og streames, men pga. forsinkelser, blev det desværre kun en lille bid af kampen, der blev streamet. Efter end gruppespil rangerede vi på en tredje plads, med to tabte og en vundet kamp, der gav adgang til B turneringen.
Lørdag startede vi B turneringen fint ud med en sejr i upper-bracket, hvorefter vi desværre tabte kamp nummer to og blev placeret i lower-bracket. Her nåede vi frem til runde 4, inden vi måtte lade os slå helt ud til Tricked U19 holdet. Således endte vi med en top 12 placering i B turneringen.

Udover vores faste lineup, havde vi Oline “d0llie” Simmons med som standin.
Alt i alt en god præstation, som vi er glade og tilfredse med.

– Jeg er superstolt af holdets præstation til GGW. På trods af modvind, har de alligevel vist vilje og kampgejst og ovenikøbet spillet sig til en flot placering.
Der er desværre ikke nok aktive kvindelige spillere i Danmark, til at kunne opdele kønnene til LAN turneringer. Så derfor må vi også erkende, at vi skal have foreningerne og græsrødderne på banen.
Udtalte Dennis Mechlenburg Sørensen, direktør i ACES Esport.

GGW eller Coolshop Geeks Gone Wild, som det hedder, er et af de større LAN events i Danmark med ca. 1.400 deltagere. På trods af dens størrelse, var ACES Esport desværre det eneste fulde lineup med kvindelige spillere.

–Godt og vellykket event, med admins der gør alt for at løfte opgaven om at holde et LAN.
Vi glæder os til vores næste eventyr sammen til Copenhagen Games!
Sagde en glad og tilfreds Josefine Greis Lund Nielsen, Manager for Team ACES Esport.

Næste planlagte stop for Team ACES Esport, er Copenhagen Games.

Kontakt os

E-mail: info@acesesport.com
Tel.: +45 20 62 62 79
CVR: DK39727552